Reacties

6 tips voor een geslaagde carrièreswitch — 8 reacties

 1. Beste Inge,
  Ik heb het meeste gehad aan de tip: Vertel het rond. Dat is het laatste wat on mij opkomt, omdat ik bang ben dat iemand anders een ’taak’ (vind de juiste benaming niet) van mijn levensdoel overneemt. Ik worstel dan ook veel met de vraag: Waarom ben ik hier?
  Groetjes,
  Nelle

  • hoi Nelle,
   ik denk dat wel meer vrouwen zich hier in herkennen. Ik lees “ik ben bang dat…” en dat is het juist: dat je daardoor vanuit angst handelt. Maar misschien is het eerst wel belangrijk om te weten waarom je hier bent. Want als je dat weet, weet je ook hoe je dat op jouw eigenste manier kan. En dan zijn er misschien anderen die hetzelfde doen, maar nooit op de Nelle-manier want jij bent uniek.

 2. Bedankt ! Ik vind ze alle 6 heel nuttig! Wat ik ook belangrijk vind is dicht bij mezelf te blijven. In mezelf te blijven geloven en mezelf dit te gunnen !

  • Waauw, super Ilse. In jezelf geloven en het jezelf gunnen. Je slaat de nagel helemaal op de kop. Dit zijn belangrijke elementen voor succes.

 3. Lieve Inge, dank voor je inspirerende artikel. Al is het geen nieuw nieuws voor mij, is het toch fijn om af en toe herinnerd te worden aan deze succesfactoren. Als het even tegen zit of ik begin te twijfelen aan de carrière switch die ik wil maken dan denk ik direct aan mijn hogere doel, de reden waarom ik dit wil doe. En dat helpt om weer vooruit te gaan.

  • hoi Ruth, dank je wel voor je berichtje. Fijn dat je telkens weer dat hogere doel van je voor de geest kan halen en je voorstellen. En dat je dan weer doorpakt hè. Succes!

 4. Voor mezelf vind ik het belangrijk om (meer) te luisteren naar mijn innerlijke stem… Maar alle 6 tips komen van pas hoor!
  Bedankt voor de tips, Inge!