Zullen we kennismaken?

Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan over wat het 1-op-1 exclusieve Deep Dive Camino Traject voor jou kan betekenen.

Want - wat zie jij, denk je, voel je als je vooruit kijkt?
Wat is de richting die jij de komende jaren wil uitgaan?

Waarom de Deep Dive Camino?

Want jij wil ooit vol vervulling kunnen terugkijken en zeggen dat je bezig bent geweest met wat er voor jou écht toe deed.
Vóelen dat je impact gemaakt hebt, en iets achterlaat.

Je wil de Leading Lady zijn van je leven. En van je business.
De nood aan deconnecteren voel je. Zodat je rust in je hoofd krijgt.

Om weer dichter bij jezelf te komen.

Let's go all the way

Het Deep Dive Camino Traject leert jou om boldly díe keuzes te maken die passen bij wat je hart je nu ingeeft. Je bent niet meer wie je 10, 20 jaar geleden was.

Je stapt niet alleen de camino, maar treedt ook in contact met jouw verlangens, je dromen en bij alles wat jij nu in de wereld te zetten hebt.
Terwijl we tegelijkertijd aankijken en transformeren wat jou tegenhoudt om met zachtheid in connectie met jezelf te zijn.

Voor wie is de Deep Dive Camino bedoeld?

De Deep Dive Camino is er voor vrouwen die het leven ten volle willen leven en zelf het stuur in handen nemen.

Voor jou.
Bedrijfsleider, onderneemster of manager.
Changemaker die de wereld mooier willen maken.
Vrouw die ondernemend, bold en met enthousiasme in het leven staat.
Leading Lady

Wat gaan we doen?

Tijdens het Deep Dive Camino Traject ga je een week lang all the way in.
Want zo ben jij nu eenmaal.

En ik, ik loop met je mee. Een week lang ben ik jouw reisgenoot en sparringpartner onderweg. Je spiegel, je klankbord.

En nee, ik stap niet de hele tijd langs je. Je zou niet willen ;-)  Maar ik ben ook dan wel nabij.

I will be holding the space.
In veiligheid, connectie en zachtheid.
Zodat dat wat mag gezien worden, zich kan aandienen.
En je een duidelijk beeld hebt van jouw weg vooruit en klaar bent om verder te shinen.

Concreet

Je gaat op stap met mij. Ik ben Inge Compen, één van de eerste wandelcoaches van Vlaanderen. En intussen een track-record van 15 jaar in coaching om vrouwen hun prachtige mogelijkheden en richting te laten voelen.

Reken op een combinatie van ‘mind’-oefeningen gecombineerd met energetische transformaties, vanuit mijn achtergrond in NLP, systemische opstellingen en interesse in sjamanisme, mindfulness en meditatie.

Tijdens de Deep Dive Camino neem je een week afstand van je dagelijkse leven en stap je de laatste 100 kilometer op de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, dé camino. Daarna volgen, in de 4 maanden nadien, 4 sessies opvolgcoaching, zodat je inzichten nog meer kunnen indalen en in de wereld gezet worden.

Ben jij klaar om weer de Leading Lady van je leven en je business te zijn?

Vul dan onderstaande vragenlijst in.
Zo kan ik ons gesprek goed voorbereiden en zetten we onze tijd optimaal in.

Wat anderen vertellen:

Ik had een enorme behoefte om naar binnen te gaan.
Ik wilde een combinatie van compagnie met rust en stilte. Niet er alleen op uittrekken want dan zou ik de stress hebben van het allemaal te moeten uitzoeken.
Ik was juist op zoek naar die gedragenheid
, om echt in die stilte met mezelf te kúnnen gaan en te kunnen landen in die overgave.

Mijn relatie liep niet helemaal goed. En ook in mijn bedrijf zat niet echt flow, ook al zeiden anderen dat ik goed bezig was.
Ik voelde ook dat er nog een groot verdriet in me zat, dat in andere trajecten wel aangeraakt werd maar waar ik niet doorheen kwam. Het was precies alsof ik botste op een waterval waar ik niet door geraakte.

Na ons kennismakingsgesprek voelde ik heel veel vertrouwen. Ik voelde me toen al onmiddellijk enorm gehoord en gedragen door jou. Ik had ook echt het gevoel dat wat ik te doen had, dat jij dat kon dragen.
Het was de eerste keer in mijn leven dat ik zó veel tijd voor mezelf kon en mocht hebben.En dat ik ook nog eens de luxe nam om iemand het voor mij te laten doen.
Ook al zei mijn hoofd ‘oei, zou je dat wel doen?’, jij hebt tijdens ons eerste gesprek mij echt laten voelen dat dit oké was. Dit heeft al zó veel in gang gezet. En dan moest de coaching nog beginnen.

Nu zegt iedereen dat ik straal. Ik heb echt het gevoel dat ik door die waterval heen ben. Ik kan het verdriet nu ‘containen’.
Vroeger verloor ik veel energie aan vechten tegen vanalles, terwijl ik nu veel minder vaak in boosheid ga én ik blijf er minder in hangen.
Ik voel een onbevangenheid, ik voel me verliefd op het leven en ik kan daar veel makkelijker elke keer weer terug naartoe.
Het stroomt nu eigenlijk echt goed. Ook mijn praktijk loopt beter. Ik noem nu gewoon mijn prijs en klanten zeggen ja.

Ik had dit niet kunnen bereiken in losse sessies met jou. Ik was heel de reis bijvoorbeeld heel erg met mijn innerlijk kind bezig. Als je dat maand na maand moet doen, kom je daar niet makkelijk. Dat je er echt een week mee bezig bent, zorgt voor die diepe processen.
We hadden zo ook de tijd om de dingen te verwerken. Want dat heeft zorg nodig. En het is juist zo mooi aan dit traject dat heel dat proces gedragen wordt.
Ik vond het heel sjiek van jou hoe je van het ene naar het andere ging: zowel mijn innerlijk kind kreeg aandacht, maar ook mijn business.

Ook de 4 sessies nadien hebben me heel goed geholpen. Ik vond het goed dat je er een termijn opgeplakt hebt. Dan krijg je een beter resultaat. Toen kon de verankering komen waarmee ik de transformatie echt kon maken en niet meer in oude patronen val.

Dit is een geweldig traject voor iemand die zichzelf waardevol genoeg vindt om nog meer in zichzelf te gaan staan, maar voelt dat er nog een muurtje zit. Je moet echt willen investeren in jezelf en er klaar voor zijn, omdat het zo intens is.
Dus echt voor mensen die een deep dive in zichzelf willen maken en beseffen dat ze daarvoor weg moeten gaan zodat je niet iedere keer je eigen proces blokkeert met het dagelijks leven of je werk.

Je voelt dat achter dit traject vele jaren werk en ervaring zitten. Inge doet de dingen vanuit gedragenheid, een hartsgedragen intelligentie.
Dat is haar wijze vrouwkracht!

Christel

www.3-isone.com

Inge brengt me tot een dieper besef van mijn waarde en wat ik er brengen heb, zodat ik weer met vertrouwen verder kan.

Het fijne vind ik het energetisch kunnen voelen wat passend is. Inge creëert een veilige setting waarin ik duidelijk krijg hoe verder te gaan. Het geeft me meer vertrouwen in mezelf en daardoor is er meer mogelijk.

Inge's SuperPowers liggen in haar luisterend vermogen, het inzicht geven in wat belangrijk is, wat mijn eigen SuperPowers zijn en waar mijn diepe motivatie ligt. Hierdoor kan ik veel duidelijker, én met sprankel, kiezen voor het pad dat ik echt wil.

Wat mij erg aanspreekt in haar aanpak, is het werken in en met de natuur. Inge zet de natuur op een heel vanzelfsprekende manier in, wat het geheel op een hoger, of eigenlijk diepgaander level brengt. Hierdoor spreekt ze een andere en meer wezenlijke laag aan: die waar mijn voelen zit over wat kloppend is of niet. Dit gaat voor mij véél verder dan een verstandelijke beslissing.

Voortdurend leren, groeien en ontwikkelen is inherent en Inge helpt op een diepe, veilige, voelende en wezenlijke manier om mijn pad, waar mijn vervulling ligt, helder te krijgen. Zo kan ik meer mijn eigen plek innemen.

Inge

Bureau Stroom - www.bureaustroom.be

Boek nu je KennismakingsCall voor dit exclusieve, individuele Deep Dive Camino Traject

We spreken elkaar online

Met een * gemarkeerde velden heb ik nodig om je te kunnen contacteren. Vergeet ze zeker niet in te vullen.

Kies een score, waarbij 10 het meest urgent is en 1 het minst urgent

Binnen de 2 dagen krijg je antwoord zodat we dan een zoom-call inplannen. Deze duurt ongeveer 1 uur.

Ik ga uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring