✨Maak van je individuele wandelvakantie een innerlijke pelgrimstocht en stap naar meer evenwicht, helderheid en inzicht in je leven✨

Ontdek onderweg jouw eigen weg

Ben jij druk bezig maar weet je niet zeker of wat je doet jou nog gelukkig maakt?
Bereikte je een punt in je leven waarop je wil nadenken over wat je de volgende jaren wil doen?
Sluimert bij jou de behoefte om eens stil te staan bij wie je echt bent en te voelen welke richting je uit wil?

En heb je het gevoel dat je graag een wandeltocht wil ondernemen om even afstand te nemen, je hoofd leeg te maken en antwoorden te ervaren op de vragen die je je stelt?

Loop jij met vragen zoals:

 • Ben ik nog goed bezig?
 • Doe ik nog wat ik wil doen? of
 • Ik wil dingen anders, in mijn werk, met mijn leven, maar wat en hoe dan?

Voel je de behoefte om onderweg te gaan, er uit te zijn en je over te geven aan de kadans van het stappen en van niks in je hoofd te steken behalve het open staan voor antwoorden?

Maar misschien heb je nog geen initiatief genomen omdat ...

... je het te spannend vindt om alleen op weg te gaan?

... je niet helemaal zeker bent hoe je je tocht die diepgang kunt geven zodat je echt wel met inzichten naar huis komt?

... je meer vragen dan antwoorden hebt over hoe je er aan moet beginnen of hoe je het aanpakt?

Daar kan ik je bij helpen!

 

Mijn naam is Inge Compen. Sinds 2012 neem ik vrouwen mee op pad. Letterlijk de natuur in, onderweg gaan en een fysieke inspanning leveren.
Het bracht echt voor elk van hen, inzichten over hun richting in hun leven, geloof in zichzelf en hun kracht, of het loslaten van ballast. Piekeren en in cirkeltjes draaien zetten ze om in helderheid en vertrouwen.

Hierdoor kunnen ze beslissingen nemen en stappen zetten om hun eigen leven te leiden of te gaan voor die dingen waar ze het echt warm van krijgen.
Het mooie is dat je voor deze prachtige doorbraken zelfs geen lange tocht hoeft te ondernemen, zoals ik in 2014 in 32 dagen de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela stapte.

Ook korte wandeltochten kunnen inzicht- en richtinggevend zijn, waarvan je de effecten tot jaren later nog kan voelen.

Alleen, er zijn enkele belangrijke ingrediënten nodig om van jouw wandeltocht méér te maken dan gewoon een wandelvakantie (en jou dus de antwoorden te brengen waar je naar op zoek bent):

 • vertrekken met een intentie;
 • jezelf de juiste vragen stellen;
 • voorbereid zijn en het proces niet volledig aan het toeval overlaten.

Deze ingrediënten heb ik samengevoegd in het Solo Walk Your Way Programma.

Dit bereik je wanneer je op stap gaat met het Solo Walk Your Way-programma:

 1. je hebt weer zicht op jouw weg vooruit;
 2. je ontdekt waar jij echt warm van word en wat jou blij maakt;
 3. je weet welke stappen je wil zetten in je werk of je leven;
 4. je hebt weer focus en vertrouwen en wéét welke richting je uit wil.
 5. je laat los wat jou niet meer dient en komt thuis bij jezelf.

 

Tijdens het Solo Walk Your Way Programma

 • ga je je intentie zetten, dé voorwaarde om van een wandeltocht een pelgrimstocht te maken;
 • leer je luisteren naar de tekens onderweg en weet je wat het voor jóu wil zeggen;
 • kun je je intuïtie aanzetten, waardoor je contact maakt met wat je écht wilt;
 • heb je de tools die je kunt inzetten als je even vastloopt;
 • ga je de stilte in en vind je rust in je hoofd;
 • ga je je inzichten vertalen naar je leven.

Het Solo Walk Your Way coachingprogramma is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring om vrouwen doorbraken te laten ervaren tijdens pelgrimstochten.

"Mijn Solo Walk Your Way zit erop! Ik ben nu weer op de terugweg naar huis. En jee… wat heb ik daar eigenlijk weinig zin in. Deze tocht is mij zo goed bevallen. Voor het eerst helemaal alleen weg en op pelgrimstocht. Een heel bijzondere ervaring! Zoveel verhalen, zoveel inzichten, zoveel nieuwe mensen, zoveel liefde. En bovenal het terugvinden van mezelf en mijn nieuwe levensweg.

Ik vond jouw werkboek met de opdrachten echt schitterend. Het deed me echt tot inzicht komen. Het was alsof ik met alles in verbinding stond. Zelfs de quotes waren op net die dagen zo van toepassing op mij. Alsof het allemaal tekens waren. Heel bijzonder.

Voor de tocht stond ik niet meer in verbinding met mezelf, ik was mezelf niet meer aan het voeden en ik was niet meer zo blij met mezelf.

Tijdens het wandelen voelde ik een gigantische power, dat vond ik zó een openbaring. Daardoor heb ik weer het vertrouwen in mezelf gekregen. Ik heb er verlangens terug gevonden en bovenal mezelf. Die mooie, wijze, stralende Els."

Els

Praktische informatie over het programma

Het Walk Your Way Programma bestaat uit de volgende ingrediënten:

 • een startoefening, die je ontvangt na je betaling. Met het zetten van jouw intentie gaat jouw proces al van start;
 • 7 dagen later krijg je toegang tot de rest van het materiaal:
  • een werkboek dat je kan printen en meenemen;
  • visualisaties en meditaties die je kan downloaden op je telefoon;
  • oefeningen die je kan herhalen en waardoor je tocht nog verder verdiept waardoor de Solo Walk Your Way geschikt is voor tochten van, bij wijze van spreken 3 tot 30 dagen.

 

Zo zal het zijn alsof je met me op stap bent: je hoort me in je oren, je leest mijn woorden, je krijgt mijn waardevolste vragen.

Zodat je met een gerust hart weet dat je met hernieuwde inzichten naar huis komt.

Je investering

De investering voor het programma bedraagt € 397 incl. btw. Stuur een mail naar inge@vrouwkracht.be met je naam, adres en telefoonnummer en de melding dat je YES zegt op het Solo Walk Your Way programma. Je krijgt dan van mij de factuur via mail toegestuurd. Na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot het materiaal van dit transformerende programma.

Ontvang bij aanmelding ook deze 2 geweldige bonussen:

#1 Top Tocht Suggesties

Als bonus stel ik je enkele tochten voor via mijn partners.
Dit zijn tochten van verschillende lengtes en in verschillende landen.
Voor elk wat wils.

Je kan er zelfs voor kiezen om via mijn partners boeken.
Zo wordt je volledig ontzorgd en kan je helemaal gerust op weg kan gaan.

Begin die dagen verlof maar te plannen ;-)

#2 checklist met mijn beste tips voor een geslaagde tocht

Op basis van mijn uitgebreide ervaring als wandelcoach en met pelgrimstochten weet ik welke uitdagingen de meeste deelnemers ervaren.

Dit zijn niet zomaar de basic tips die je overal op internet kunt vinden. Ik vertel je dus niet wat je kunt doen als je blaren hebt ;)

Je ontvangt mijn 10 beste tips rondom inpakken, rugzakken (en de belasting daarvan) en het wandelen zelf. Weet jij bijvoorbeeld hoe je zo optimaal mogelijk geniet van het onderweg zijn? Daar help ik je bij, zodat je tocht geslaagd is.

YES, ik neem deel aan het Solo Walk Your Way Programma

Fantastisch! Mail daarvoor je je naam, adres en telefoonnummer en de melding dat je YES zegt op het Solo Walk Your Way programma naar inge@vrouwkracht.be. Je krijgt dan van mij de factuur via mail toegestuurd. Na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot het materiaal van dit transformerende programma.

Wat anderen zeggen over de coaching van Inge

Ik wil je langs deze weg oprecht bedanken. Dank voor je interesse, dank voor je luisterend oor, dank voor je boeiende vragen, dank voor de gesprekken, dank voor de letterlijke en figuurlijke schouder om op te huilen, dank voor je blijvend enthousiasme! Ik heb al heel veel van je geleerd. Ik ben je daar enorm dankbaar voor!

Ellen

Ik was op zoek naar mezelf en bij deze zoektocht werd ik gedragen en gesteund door Inge haar fantastische coaching en inspirerende inzichten. Zij haalt het beste van jezelf naar boven. Ik ben er tijdens mijn tocht letterlijk uit kunnen stappen.

Christel