Ik help vrouwen die aan een carrièreswitch denken om hun richting te vinden, zodat ze gaan doen wat bij hen past.

Waarom?

Inge CompenIk geloof in vrouwelijk ondernemerschap en dat vrouwelijke waarden zoals samenwerken, zorgen voor elkaar en leven vanuit je hart de elementen zijn voor een mooiere wereld. Daarom geloof ik dat vrouwen het verdienen om te doen wat bij hen past.

Mijn missie is ‘to create a better world for women’.

Ik wil daarom vele duizenden vrouwen inspireren om hun kracht en mogelijkheden te ontdekken en te kiezen voor hun DROOM zodat ze het werk gaan doen dat bij hen past en wat voor hen zinvol is. Zo maken we samen de wereld een stukje blijer.

Wie is Inge?

  • 2013-04-24 029Auteur, spreker, inspirator & begeleider van inspiratiereizen voor vrouwen.
  • Interviewer van vrouwen die hun werk en leven een andere richting gegeven hebben, met het doel een verhalenbundel te maken die ook andere vrouwen inspireert om stappen te zetten.
  • Carrièreswitcher: vanuit een internationale marketingcarrière startte ik eind 2007 mijn eigen bedrijf, enkel met het vertrouwen en de wens om mensen te begeleiden.
  • Reiziger. Voortdurend voel ik dat de wereld aan mijn voeten ligt en al reizend ervaar ik de impact van hoeveel ik leer van de vrijheid van het onderweg-zijn, het ondergaan van de natuur, het kennismaken met andere mensen en culturen, het zo verbreden van mijn blik.
  • Organisator en uitvoerder van Inspiratiereizen, richtinggevende coachingsreizen voor vrouwen naar bijzondere plekken ergens op de wereld vanuit het motto Leef je Eigen Leven. Ik hou ervan om met vrouwen op tocht te gaan.
  • Pelgrim, naar Compostella (in mei 2014 en 2015) en pelgrim in het leven. Ik geniet van lekker eten en een goed gesprek bij een kop koffie of een glas wijn.
  • Ervaren in outplacement, loopbaanbegeleiding en het helpen oriënteren van mensen naar werk. Sinds 2007 heb ik meer dan 200 mensen geholpen bij het vinden van hun richting, het geloven in hun mogelijkheden en het zetten van stappen naar werk dat bij hen past.
  • Dat er meer mogelijk is dan ik dacht, bewijst het feit dat ik 9 maanden als pleegzorgbegeleider gewerkt heb, zonder te beschikken over het wettelijke diploma, maar puur op basis van mijn kwaliteiten en talenten.
  • 2054Opgeleid door John Strelecky in juni 2013. Hij is een Amerikaans auteur van verscheidene boeken en bedenker van het Big Five for Life-concept. Dit laat je ontdekken waarom je hier bent – je Reden van Bestaan – en wat de 5 thema’s in je leven zijn die je het liefst wil zien, doen en ervaren om van je leven een succes te maken.
  • Mijn Reden van Bestaan is: ‘doen wat ik wil om anderen te inspireren’. Mijn Big Five: VARIA

Verhalen vertellen
Andere vrouwen inspireren om te doen wat bij hen past
Reizen en culturen ontdekken
Inspirerende ontmoetingen hebben
Aan een TV-programma meewerken van en voor vrouwen die kiezen voor hun DROOM

– Als jij of iemand die je kent mij kan helpen met het vervullen met mijn Big Five, neem dan zeker contact met me op –

En verder …

En verder heb ik een masterdiploma Economie, bekwaamde me in coaching via NLP, ben geboeid door systemisch werk, sjamanisme en het creëren van een Mogelijkheden-Mindset en investeer elk jaar in mijn ontwikkeling via coaching.