[headline_georgia_small_centered color=”#C30572″]hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod[/headline_georgia_small_centered]

 

1. Leef je Eigen Leven Inspiratiereizen

Worstel jij met vragen zoals “Wat wil ik?” of “Wie ben ik?”, maar lukt het je niet om thuis de tijd te nemen om te ontdekken wat je écht wil? Heb je behoefte om je hoofd eens even leeg te maken zodat helder krijgt welke richting je uit wil?

Tijdens een onvergetelijke week vol leuke activiteiten, workshops, inzichten, oefeningen en plezier leer je wat je werkelijk wil, ga je geloven in je mogelijkheden en krijg je het vertrouwen om de juiste stappen te gaan zetten zodat je regisseur wordt van je leven.
Want het zit allemaal in je! Je hebt alleen tijd, ruimte en anderen nodig om het eruit te halen.

De Leef Je Eigen Leven Inspiratiereizen zijn er voor warmhartige, bewuste vrouwen met pit die toe zijn aan een volgende stap in hun werk of leven maar niet weten waar te beginnen.

2014: Peru – in de voetsporen van de Inca’s: klik hier en lees er alles over!

Wil jij graag een beeld krijgen van de Leef je Eigen Leven-inspiratiereizen? Klik hier voor impressies:
2013: Zuid-Marokko: bergen, woestijn & Marrakech
2012: Husky-avontuur in Zweden

 

2. Gratis tips voor vrouwen op zoek naar meer energie

Vraag het gratis e-book “5 geheimen voor een leven met meer energie – voor vrouwen” aan. Daarnaast ontvang je regelmatig inspiratie, Xpress Authenticity-tips en aanbiedingen om te ontdekken wat je écht wil en hoe je dat kan uitdrukken in je werk en je leven.