Gratis videotraining 'Hoe je je eigen gids wordt, zodat je je vleugels spreidt'

Dag 2: meditatie

Welkom terug!

Zoals beloofd geef ik je vandaag een techniek om in de hectiek van de dag een rustpunt in te lassen.
Om jezelf op te laden, maar ook om je open te stellen voor je innerlijke weten. Zodat je kan luisteren naar de stem van jouw wilde hart.

In de video hieronder vertel ik je meer over meditatie en hoe het voor mij wél is gaan werken. Want nee, uren op een matje zitten is aan mij echt niet besteed.

En toch ...

... meditatie helpt mij waanzinnig vooruit op momenten dat ik vastloop. Als ik bijvoorbeeld probeer met mijn verstand een oplossing voor iets te bedenken. Of op wilskracht iets in de wereld wil zetten.

Dan zorgt dagelijkse meditatie dat ik opnieuw kan intunen op een grotere bron. En dan laat dat wilde hart van mij zich veel vaker horen. Met antwoorden waarvan ik heel blij word. En die een rust in mezelf oproepen. Omdat ik wéét dat ze kloppen.

Bekijk hieronder het filmpje, je krijgt daarin meteen ook de techniek en dan kan je aan de slag.

(Oh, en mediteren buiten blijkt niet altijd zo een goed idee. Vooral niet wanneer de straaljagers op oefening zijn ;-)

[met dank aan inspiratie- en brainstormlocatie de Hemelbrug voor het ter beschikking stellen van hun plek]

Wil je verder gaan met mediteren?

Goed nieuws. Dan kan je hier een meditatie beluisteren die ik speciaal voor jou heb ingesproken.

 

Wil je nog meer meditatie-inspiratie?

Op onder andere YouTube en Soundcloud kan je nog een hele hoop meditaties terug vinden wanneer je bijvoorbeeld ‘abundance meditation’ of ‘gratitude meditation’ intikt.

 

Veel plezier en tot morgen. Dan heb ik het graag met jou over een manier die zo simpel is maar waarvan wetenschappelijk bewezen is dat 15 minuten per dag al helpt tegen stress, het wegkrijgen van negatieve gedachten en om rust in je hoofd te brengen.

Benieuwd? Hou dan morgen je mailbox in de gaten.

 

Ben je toevallig op deze pagina terecht gekomen? Dit filmpje maakt deel uit van een vijfdaagse gratis videotraining ’Stop met vastlopen. Start met innerlijk pelgrimeren’. Wil je alle videos ontvangen? Op deze pagina kan je je aanmelden.