Carrièreswitch-Doorbraakprogramma:

loopbaanbegeleiding

* ook mogelijk met loopbaancheques *

Worstel jij met de vraag “Is het dit nu wat ik wil blijven doen?”
Mis jij vervulling in je job en droom jij er van om iets te gaan doen dat zinvoller is?
Wéét je gewoon dat je toe bent aan een volgende stap in je werk of je leven, maar weet je niet goed welke richting je uit wil?
Of blijf je in cirkeltjes draaien omdat je het moeilijk vindt om knopen door te hakken? Terwijl je eigenlijk wél weet wat je wil?

Dat kan anders.

Stel je eens voor … hoe het voelt om helderheid te hebben over de richting die je uit wil.

Beeld je eens in dat je weet wat jij in de wereld wil zetten.
Dat je gelooft in je mogelijkheden.
Dat jij weet welke stappen je wil zetten en het vertrouwen hebt óm ze te zetten.
Dat je het gaat doen.
Dat je gaat werken aan de job, of misschien wel de onderneming van je dromen.

Hoe voelt dat?

Jij verdient het te doen wat bij jou past en om je missie te leven.

Het Carrièreswitch-Doorbraakprogramma geeft jou een stevige duw in je rug. Ik weet inmiddels wat wel en wat niet werkt. Mijn loopbaancoaching-ervaring sinds 2007 vertaalt zich in een effectieve aanpak.

Tijdens dit 7-urig traject van individuele loopbaanbegeleiding gaan we praktisch te werk. Jij gaat aan de slag met ontdekken en definiëren waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt en wat jouw passies zijn. Je schrijft je missie uit die je vervolgens als leidraad gebruikt om stappen te zetten naar het werk dat bij je past.

Je krijgt een werkmap met schrijf-, denk- en visualisatieoefeningen die je in contact brengen met je gevoel en de mindset creëren die nodig is om stappen te zetten. Thuis doe jij de nodige voorbereiding, samen bespreken wij elke stap en gaan we verdiepen waar nodig of gewenst.

Stap voor stap werk je zo aan je M♥gelijkheden-Mindset, leer je grootser denken en te geloven in jezelf en je mogelijkheden.

“Voor ik bij Inge terechtkwam, werkte ik al meer dan 10 jaar in administratieve functie, maar ik had al die al het gevoel gehad dat er iets ontbrak in mijn job. Wat dat dan precies was, dat wist ik echter niet.

In 2008 had ik al voor de eerste keer loopbaanbegeleiding gevolgd (niet bij Inge voor alle duidelijkheid), maar daar is toen helaas niet zoveel uitgekomen.

Ik bleef echter met gevoel zitten dat ik toch niet helemaal op mijn plek zat, maar omdat ik niet wist wat ik wilde veranderen, koos ik voor de veilige weg en bleef ik gewoon doen wat ik altijd gedaan had.

Collega’s van de P&O-afdeling raadden mij eind 2014 aan om toch terug loopbaanbegeleiding te volgen en een van hen had ook al ervaring met Inge en was er zeer tevreden over. Zo ben ik ook bij Inge beland en ik moet zeggen dat dit voor mij een echte eye-opener geweest is.
Vanaf het begin had ik het gevoel dat Inge echt betrokken was bij mijn persoonlijke zoektocht en dat dit veel dieper ging dan de loopbaanbegeleiding die ik in 2008 had gevolgd. Inge is dan ook een zeer aangename, spontane dame die van aanpakken weet.

Aan de hand van een aantal oefeningen en de gesprekken met Inge hierover ben ik erachter gekomen wat mijn concrete drijfveren zijn. Hierdoor heb ik de moed gevonden om mijn huidige job op te geven en iets te zoeken dat echt bij mij past.

Heel erg bedankt hiervoor, Inge!”

Tamara

Voor wie is dit programma?

Met bijna 15 jaar ervaring weet ik welk type mens het meest gebaat is bij mijn aanpak. Dat zijn vrouwen die:

 • worstelen met de vraag “Is het dit nu wat ik wil blijven doen?”;
 • toe zijn aan een carrièreswitch;
 • ervan dromen van hun passie hun beroep of onderneming te maken;
 • al onderneemster zijn en zich afvragen hoe ze nog meer kunnen doen wat bij hen past, of hun focus nog wel juist ligt;
 • in ieder geval gedreven zijn hun doel helder te krijgen;
 • en absoluut actie willen nemen.

Kortom:
zelfbewuste, warmhartige vrouwen die bereid zijn kritisch naar zichzelf te kijken, regisseur van hun leven willen zijn en volmondig JA zeggen om dit proces aan te gaan.

Herken jij jezelf?

En wil je nu eindelijk die carrièreswitch realiseren?

Je bent er bijna :-)

Wat brengt het Carrièreswitch-Doorbraakprogramma jou?

Deelnemen aan dit coachingtraject levert jou op:

 • je krijgt een helder beeld van wat jij wil bieden aan de wereld (en dat kan goed grootser zijn dan je denkt);
 • je ontdekt wat jouw unieke talenten zijn, waar jouw job aan moet bijdragen en waarin jij je onderscheidt;
 • je formuleert je missie en hoe jij die kan vormgeven, zodat je je geld gaat verdienen met werk dat je graag doet en waar je energie van krijgt.

Verder:

 • ontdek je wat je nodig hebt om jouw droomjob te realiseren;
 • bepaal je welke stappen jij wil zetten naar werk dat bij je past en noteer je dat in een persoonlijk actieplan (POP) dat jouw leidraad blijft, ook in de toekomst;
 • leer je hoe je beter kan luisteren naar je gevoel en je intuïtie;
 • krijg je manieren aangereikt om uit je kringetjes te denken.

Daarnaast:

 • krijg je het vertrouwen om los te laten wat niet (meer) bij je past waardoor je makkelijker keuzes kan maken die kloppen en je levenslustiger in het leven staat;
 • maak je komaf met onterechte schuldgevoelens en angsten en zal je minder afhankelijk zijn van wat anderen zeggen of denken;
 • voel je dat je weer vooruit gaat en ontdek je welke eerstvolgende logische stappen jij daarvoor kan en wil zetten.

En natuurlijk: ik ben er voor jou. Om je aan- en bij te sturen, een extra steun of zetje te geven. Je staat er niet alleen voor.

Het resultaat?

Je hebt helderheid over je richting en hoe jij die in de wereld wil zetten. Dit inzicht geeft jou:

 • het vertrouwen om je talenten te benutten;
 • het geloof in jezelf om je hart te volgen;
 • een persoonlijk actieplan om werkelijk stappen te zetten en te gaan doen wat bij je past.

“Hoewel ik al enkele jaren actief was als zelfstandige, wilde ik op mijn leeftijd, net geen 45, toch eens een keer definitief de keuze maken of ik nu als zelfstandige of als bediende verder wilde in mijn carrière. Deze keuze vond ik nodig om me duidelijk te kunnen profileren op de arbeidsmarkt. Met deze vraag stapte ik dan ook bij Inge binnen.
Meteen werd deze vraag weer van de tafel geveegd: Inge wilde niet op zoek naar het statuut, maar wel naar de invulling van mijn ambitie. Dit typeert de aanpak van Inge: goed luisteren, kritisch bevragen en uitdagen totdat het raakt. En dat is volgens mij het sterkste punt: Inge gebruikt haar sensitiviteit om terug te koppelen of wat je zegt haar ‘tot in haar tenen’ raakt of niet.

En dat zijn de zaken die je overhoudt. De zaken die je eerder als obstakels zag in je functioneren, worden net je eigenheid en de bouwstenen van je verhaal. Waar je eerder tegenstellingen zag, merk je dat er toch een strategie gebouwd werd waarin deze tegenstellingen niet meer blokkerend zijn. Voor mij heeft de begeleiding een antwoord opgeleverd dat nog beter was dan de vraag die ik stelde: in de plaats van de keuze voor een statuut, heb ik een strategie waarbij ik me duidelijk kan profileren en die alle opties open laat.

Bedankt voor je actieve betrokkenheid en gedrevenheid, Inge. Ik hoop dat nog vele vrouwen een fijn en boeiend traject met jou kunnen doorlopen!

H.K.

Het Carrièreswitch-Doorbraakprogramma is ontwikkeld en wordt gegeven door Inge Compen

Inge CompenHoi. Ik ben Inge Compen. Ik geef vrouwen die aan een carrièreswitch denken een duwtje in de rug. Ik help hen om hun richting te vinden, zodat ze gaan doen wat bij hen past.

Waarom? Heel simpel: vrouwen die werkelijk een andere richting aan hun leven durven geven inspireren mij. Bovendien is het mijn missie ‘to create a better world for women’.

Ik geloof in vrouwelijk ondernemerschap. Ik geloof dat vrouwelijke waarden zoals samenwerken, zorgen voor elkaar en leven vanuit je hart de elementen zijn voor een mooiere wereld. En daarom vind ik dat vrouwen het verdienen om te doen wat bij hen past.

Waarom zou je kiezen voor loopbaanbegeleiding bij VrouwKracht?

Zelf ben ik al een aantal jaren bezig met doen wat werkelijk bij me past. In 2007 gaf ik mijn marketingjob op, enkel met het vertrouwen dat ik mensen zou gaan begeleiden.
Intussen heb ik bijna 15 jaar ervaring in coaching en loopbaanbegeleiding en weet ik wat werkt. Dit heb ik gebundeld in het Carrièreswitch-Doorbraakprogramma.

Ik ben gecertificeerd NLP-coach en hoor bij de eerste wandelcoaches van Vlaanderen. Vanuit deze coachende houding laat ik jou ontdekken wat je in je hebt, ga jij je mogelijkheden ontdekken en vertrouwen krijgen in jezelf. Want het zit er al. Het moet er alleen nog uitkomen.

Bij VrouwKracht geen testjes. Wel diepgaande oefeningen die je naar je intuïtie brengen zodat je ontdekt wat je écht wil. Visualisaties waardoor je contact maakt met je hart, die je helpen je missie te formuleren en jij het vertrouwen krijgt om stappen te zetten.

Het is mijn sterkte om mensen die spiegel voor te houden en hen mee te nemen op hun tocht, ieder op haar eigen tempo en eigen manier. Mijn werkwijze is er een van openheid, eerlijkheid, humor en een rotsvast geloof in het ontdekken van JOUW mogelijkheden.
Graag ga ik met je op weg zodat jij gaat doen wat bij je past.

Waaruit bestaat het Carrièreswitch-Doorbraakprogramma?

 1. 4 tot 7 uur individuele coaching*, verdeeld in blokken van 1.5 tot 2 uur, afhankelijk van het tempo dat voor jou goed voelt; verspreid over ongeveer 2 maanden (met loopbaancheques kan je 2 cheques aanvragen van 4 uur en 3 uur coaching.);
 2. Een werkmap, uitgewerkt per thema, met duidelijke oefeningen en inspiratie per stap;
 3. Thuiswerkopdrachten;
 4. Per gezette stap bespreking en verdieping van jouw thema’s;
 5. Tips vanuit mijn eigen zoektocht, mijn ervaring met het starten van een zaak en vanuit de kennis die ik opgedaan heb als outplacementconsultant en loopbaancoach;
 6. Toegang tot mijn netwerk, met mensen die jou op enige manier verder kunnen brengen.

* De coaching vindt plaats op werkdagen in mijn praktijk in Beringen. Is dat te ver bij jou vandaan, of mocht je liever online coaching willen vanaf een voor jou vertrouwde plek, dan vinden de sessies virtueel plaats, via Skype.

Heb je je eerste cheque al opgebruikt maar spreekt mijn werkwijze jou aan? Contacteer me even. Je kan je tweede cheque bij me inzetten. Samen kijken we dan eerst waar je staat en wat je nodig hebt zodat we die 3 uur begeleiding optimaal en met resultaat kunnen benutten.

De prijs?

VDAB loopbaanchequesEerste check: ben jij werknemer of zelfstandige en heb je de afgelopen 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd? Dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor loopbaancheques. Dan kost dit hele traject jou slechts 80 euro (de werkelijke waarde is 1188 euro, inclusief btw).

>> Hier lees je meer over de voorwaarden, om vast te stellen of je in aanmerking komt voor loopbaancheques.

Kom jij niet in aanmerking voor loopbaancheques, bijvoorbeeld omdat je in Nederland woont en werkt, of omdat je werkloos bent? Dan kun je toch mijn programma volgen. Ik bied namelijk ook een 2-daags traject aan voor kleine groepen (2-5 personen).

Wil jij je plek reserveren?

Contacteer me dan op 0473 95 40 58 of mail me je telefoonnummer via inge@vrouwkracht.be. Dan bel ik jou. Hoe het programma en eventuele gebruik van loopbaancheques praktisch in zijn werk gaat, leg ik je dan uit. Tegelijk kun jij me natuurlijk al je vragen stellen.

Wil je weten of dit het juiste programma is voor jou?

Bel me ook dan gerust: 0473 95 40 58. Ik sta je met alle plezier te woord, zodat jij de juiste keuze maakt.

Ik kijk ernaar uit om met jou je richting te ontdekken, zodat jij het werk gaat doen dat bij jou past.

Hartegroet,
Inge Compen
Inge Compen
carrièrementor voor vrouwen