Wat wil jij weten over het werk doen dat bij je past?

Hartelijk dank dat jij me wil helpen om mijn artikels en programma’s nog meer aan te passen aan jouw wensen. Het is mijn doel om vrouwen de best mogelijk info te bezorgen rond het zetten van een carrièreswitch, het doen wat bij hen past en ontdekken wat ze zelf willen.

Je doet me een groot plezier door het beantwoorden van onderstaande vraag. Als dank bezorg ik je een kadootje: een aardingsoefening op mp3, die je helpt meer in je lichaam te komen. Daarmee maak je makkelijker contact met je intuïtie, die je helpt bepalen wat goed is voor je en bijvoorbeeld welke volgende stap jij kan zetten.

Mijn centrale vraag aan jou is:

Als jij 1 vraag kan stellen

rond het doen wat bij je past of wat JIJ wil,

ontdekken wat je écht belangrijk vindt

en het zetten van een carrièreswitch,

wat is dan de meest prangende vraag
waar jij een antwoord op wil?

 

Om een beeld te krijgen of vragen te maken hebben met de leeftijdsfase waarin vrouwen zich bevinden stel ik het op prijs als je ook  je leeftijd wilt vermelden.

Heb je jouw antwoord bedacht? Vul onderstaande velden in en je krijgt meteen de aardingsoefening toegezonden. 

{a352ar6868}

 

Dank bij voorbaat voor je bijdrage!

Inge Compen

Inge Compen