Perspectief, met een gerust gemoed

Wanneer er een inreisverbod komt, of zware inreisbeperkingen, en de tocht daardoor niet uitvoerbaar is, annuleer ik de tocht.

In de andere gevallen gaat jouw tocht door, ook als het land rood kleurt, maar het programma kan worden uitgevoerd zoals voorzien (behoudens eventuele kleine, niet-essentiële aanpassingen).

Wordt je tocht door VrouwKracht geannuleerd omwille van covid?

  • Je kan dan kosteloos omboeken naar een andere tocht, opteren voor een voucher of kiezen voor een terugbetaling;
  • Zo’n 3 weken voor vertrek beslissen we;
  • Voor Nederlandse deelneemsters: in het uitzonderlijke geval dat, drie weken voor vertrek, er vanuit Nederland een inreisverbod zou gelden, terwijl dat voor Belgen niet zo zou zijn, dan krijg jij toch bovenstaande voorwaarden;
  • Voor vluchten gelden uiteraard de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

 

Gaat de tocht door en wil je zelf je coachingreis annuleren? 

Dat kan enkel per mail en dan gelden de gewone VrouwKracht algemene voorwaarden.

Mocht voor een bepaalde bestemming een vaccinatie verplicht zijn of worden en jij bent niet gevaccineerd, dan is dit geen reden voor kosteloze annulatie.
Ook is quarantaine na afloop geen reden om kosteloos te annuleren, en evenmin wanneer je na afloop een of enkele tests moet afleggen, als de coachingreis kan worden uitgevoerd zoals voorzien.

Met een geldige annuleringsreden dekt een goede annulatieverzekering deze kosten. Sluit dus direct na ontvangst van je bon een goede verzekering af.

Dus, boek jouw inspiratiereis met een gerust gemoed.

Ik kijk er naar uit om met je op weg te gaan.

Inge Compen