Reacties

Het stomste wat je kan doen als je je richting vindt (en wat je beter wel doet) — 4 reacties

 1. ik herken dit …ik zou zeer graag een koffiehuis annex kunstverkoop aan democratische prijzen starten maar het financiele plaatje weerhoud me het te starten en toch blijft het binnenin verder leven …

  • hoi Griet, wat een mooi initiatief. En natuurlijk is het financiële een belangrijke. Maar soms zijn we banger van dingen die ZOUDEN kunnen gebeuren. Een tip: neem een sprong! Doe iets tussen nu en 2 weken, iets eenvoudigs, waarmee je in contact komt met het publiek dat je wil bereiken, iets dat je adrenaline geeft. Met als doel er iets van te leren. Zoals bijvoorbeeld, organiseren van een kunstverkoop met koffie bij je thuis voor vrienden, een afspraak maken met een investeerder, met Unizo etc. Veel succes.

 2. Lieve Inge,
  dank je voor deze mail.
  Ik beleefde gisteren mijn tweede durftevragen-sessie (bij CHANGE) en ik leerde er de eerste keer uit, weliswaar in fasen. Ik houd de post-itjes bij en herlees ze na +- een jaar nog eens en dan ontdek ik dingen waar ik eerder niet voor open stond. En gisteren leerde ik weer nieuwe dingen. Mijn vraag ging over veel geld verdienen. En ik voel nu dat ik mezelf daar niet mag in verliezen, want dan ga ik naar de valkuil die me mijn hele leven al in z’n greep heeft. ‘Ik heb géén geld, ik ben een ‘sukkel’…’ En ik hàd géén geld!!! Ik heb geleerd om dankbaar te zijn! Ik heb geleerd om mogelijkheden te zien. ‘Het universum’ heeft me al meermaals geholpen met mijn positieve houding. Ik wil blijven waken over negatieve gedachten, want dat wordt eveneens bewaarheid.
  Ik heb nu eindelijk mijn missie, mijn doel, mijn ‘zijn’ gevonden (eigenlijk weet ik dat al van toen ik een puber was, hoewel onderhuids). Het heeft lang gesudderd…
  Een goed voorbeeld daarvan is dat ik enkele maanden geleden verhuisd ben naar het prachtige Voeren. Dit is wonen/atelier, ruimte, licht, lucht, rust…
  Nu het werk en geld verdienen. Ik besef nu dat dit best ook even ‘suddert’.
  Dankje Inge!
  Liefs, Ingrid.

  • hoi Ingrid, heel erg bedankt voor je warme reactie. Ik wens je heel veel succes met je positieve gedachten en affirmaties rond geld. Een goed boek dat bij mij heel erg binnen kwam is T. Harv Eker “secrets of the millionaire mind”. En laat je missie sudderen, leven in jezelf, zich aan je tonen.