Reacties

Moet ik dit nu doen? — 6 reacties

 1. proberen regelmatig en op tijd naar bed te gaan en vroeger op te staan.

  • regelmaat kan louterend zijn. En voldoende nachtrust al helemaal, Piroska. Dank je wel voor je aanvulling.

 2. t’ja, Inge, daar steekt inderdaad ieder wat van op. Weliswaar moet ik uit eigen ervaring er aan toevoegen: alles begint met “bewust”-zijn dat je een keuze hebt hierin en jezelf aldus niet voorbijloopt als je volop on the run bent voor taken e.d.
  Groetjes, Els

  • hoi Els, zowel bewustzijn als bewust zijn zijn essentieel. Daar heb je helemaal gelijk in. Het is de basis. Dank voor je aanvulling.

 3. Dag Inge,
  dank je wel voor dit fantastische artikel. Alles wat je schrijft weet ik zelf eigenlijk ook. Je schudt me nog eens wakker. Mijn agenda puilt regelmatig uit tot ik niks meer gedaan krijg; dan ga ik zitten schrappen. Als ik minder activiteiten per dag/week plan krijg ik méér gedaan. Geweldig toch!?!
  Groetjes, Ingrid.